Belastbaarheidstraining voor het terugwinnen van kracht en conditie.

Wanneer?

Lichamelijke achteruitgang treedt op na een operatie of wanneer klachten al langer opspelen. Het is dan belangrijk om een goed begeleide training te volgen om de belastbaarheid van het lichaam weer te vergroten. Kracht en conditie nemen weer toe.

Gewerkt wordt naar het leren herkennen van je eigen belastbaarheidsniveau, door een optimale afstemming tussen inspanning en ontspanning. Daarnaast ontstaat inzicht in je eigen valkuilen die het herstel vertragen of belemmeren. Deelnemers leren grenzen aan te geven en naar signalen te luisteren zowel op fysiek als op mentaal gebied.

Mensen met chronische pijnklachten, vermoeidheidsklachten of overspanningsklachten hebben veel baat bij deze training.

Ons medisch trainingscentrum beschikt over de noodzakelijk apparatuur om de verschillende lichaamsregio’s te kunnen trainen.

Voor deze belastbaarheidstraining kunt u terecht bij:

Het trainen van belastbaarheid staat onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Zij ondersteunen u in deze fase met name door de persoonlijke aanpak en motiverende vaardigheden. Zowel individueel als in de groepsverband vinden de trainingen plaats.

Vergoeding

Trainingen vinden plaats via uw zorgverzekering of via een abonnement. Tijden en tarieven.

Veiligheid is belangrijk

Veiligheid speelt voor ons een belangrijke rol bij het trainen van belastbaarheid. Door goede en persoonlijke begeleiding te bieden, gecertificeerde apparatuur te gebruiken en de aanwezigheid van een AED, kunnen wij de veilige werkomgeving waarborgen.

Eerst informatie? Dat kan ook.

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend telefonisch of per e-mail met ons contact opnemen.