Waarom wandelen?

Genieten van de natuur, gezellig met andere mensen samen zijn en tegelijk bezig zijn met je gezondheid past binnen een gezonde leefstijl. Het is laagdrempelig en iedereen kan het, het kan bijna overal en op elk moment van de dag. Wij zorgen voor de regelmaat door elke week met wisselende afstanden op stap te gaan met een groep wandelaars.

Wandelt u met ons mee?

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Elke dinsdagochtend start er een wandeling over klompenpaden of andere mooie routes dichtbij en soms ook verder weg. U wordt dan via de mail op de hoogte gehouden over de wandelroute, de verzamelplaats en tijd (meestal rond 8:30u verzamelen op de Markt in Beusichem). Dit zijn verschillende afstanden van 10 tot 20 km. Na afloop sluiten we de wandeling af met een kopje koffie/thee (vrijblijvend en voor eigen rekening) om nog even na te praten. Houd rekening bij de langere wandelingen met off-road terrein onderweg.
    Deelname GRATIS.
  • Elke maandagmiddag om 13:00u start er een wandeling bij de Meent in Beusichem. Deze wandeling is bedoeld voor mensen die graag wat meer routine willen krijgen in het wandelen, maar minder belastbaar zijn. Het tempo ligt bij deze wandeling gemiddeld rond de 4 km/h. Ook voor deze wandelingen geldt dat we niet altijd over de gebaande paden gaan.
    Deelname GRATIS.

Deelname is eigen verantwoordelijkheid en risico.

Tips voor het wandelen

Klik hier voor 7 wandeltips voor jong en oud.

Meer weten of aanmelden?

Heeft u vragen, wilt u het graag een keer proberen of wilt u zich aansluiten bij de wandelgroep? Laat het ons dan weten per  telefoon of per e-mail.