Waarom wandelen?

Genieten van de natuur, gezellig met andere mensen samen zijn en tegelijk bezig zijn met je gezondheid past binnen een gezonde leefstijl. Het is laagdrempelig en iedereen kan het, het kan bijna overal en op elk moment van de dag. Wij zorgen voor de regelmaat door elke week met wisselende afstanden op stap te gaan met een groep wandelaars.

Wandelt u met ons mee?

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Stappenspel van Betuwe Vitaal. Virtueel op reis in drie maanden van bijvoorbeeld Beusichem naar Parijs. 5000, 10.000 of 15.000 stappen per dag, bijgehouden met behulp van stappenteller of app op je telefoon. Voor meer informatie neemt u een kijkje op de site.
  • 1x per 14 dagen wandelen op dinsdagochtend (even weken) over klompenpaden of andere mooie routes dichtbij en soms ook verder weg. Verschillende afstanden van 10 tot 20 km. Na afloop sluiten we de ochtend af  met een kopje koffie/thee (vrijblijvend en voor eigen rekening) om nog even na te praten. Kosten deelname GRATIS
  • 1x per 14 dagen wandelen op dinsdagochtend (oneven weken).  Een uur wandelen speciaal voor de beginnende wandelaar over een afstand van ongeveer 5 km. Samen met u gaan wij u laten ervaren dat deze afstand te bereiken valt en misschien kunt u na verloop van tijd overstappen naar de andere groep.  Deze wandelgroep is ook geschikt voor deelnemers met reumatische aandoeningen, mensen met astma en/of copd, mensen met diabetici. Kosten deelname GRATIS. Ook deze ochtend sluiten we af met een kopje koffie/thee (vrijblijvend en voor eigen rekening).

Deelname is voor eigen verantwoordelijkheid en risico. Houd rekening bij de langere wandelingen met off-road terrein onderweg.

Tips voor het wandelen

Klik hier voor 7 wandeltips voor jong en oud.

Eerst informatie? Dat kan ook.

Bij twijfel of voor nadere informatie over deelname aan onze wandelgroepen kunt u vrijblijvend telefonisch of per e-mail met ons contact opnemen.